Wyszukiwarka tagów
Znaleziono 28 pasujących wyników.
Hodowca roku 2014 pochodzi z Wielkopolski
70 najlepszych hodowców żywca wieprzowego z całej Polski wzięło udział w finałowej gali konkursu Hodowca Roku 2014, organizowanego przez Polski Koncern Mięsny Duda. Laureatami jedenastej...
więcej"Hoduj z Głową Świnie" nr 6/2024. Wideo
Zapraszamy Was serdecznie do zapoznania się z szóstym tegorocznym wydaniem naszego magazynu "Hoduj z Głową Świnie". W najnowszym numerze 6/2024 (listopad-grudzień) zamieściliśmy...
więcej"Hoduj z Głową Świnie" nr 5/2024. Wideo
Zapraszamy Was serdecznie do zapoznania się z 5 w 2024 roku wydaniem naszego magazynu "Hoduj z Głową Świnie". W najnowszym numerze 5/2024 (wrzesień-październik) tradycyjnie zamieściliśmy...
więcej"Hoduj z Głową Świnie" nr 4/2024. Wideo
Zapraszamy Was serdecznie do zapoznania się z czwartym w 2024 roku wydaniem naszego magazynu "Hoduj z Głową Świnie". W najnowszym numerze 4/2024 (lipiec-sierpień) tradycyjnie zamieściliśmy...
więcejCo znajdziecie w najnowszym wydaniu "Hoduj z Głową Świnie"?
Zapraszamy serdecznie hodowców i producentów trzody chlewnej do zapoznania się z 3 tegorocznym wydaniem naszego magazynu "Hoduj z Głową Świnie". W najnowszym numerze 3/2024...
więcejFlushing jest niezbędny. Porada od firmy Lira
Pasza flushingowa jest niezbędnym elementem w żywieniu loch. Niemalże wszystkie stada uzyskujące wysokie wyniki produkcyjne stosują tego typu diety lub specjalne suplementy spełniające rolę...
więcejŻywienie bodźcowe macior i loszek. Porada od Josery
Flushing, czyli żywienie bodźcowe lub podkarmianie, ma na celu pokrycie deficytu składników odżywczych u macior po okresie laktacji. Hodowcy i producenci trzody chlewnej zadają pytania i...
więcejFlushing u macior i loszek. Porada od De Heus
Pasze flushingowe stanowią kluczowy element żywienia macior, ponieważ wpływają bezpośrednio na kondycję fizyczną i hormonalną przed okresem rui. Hodowcy i producenci trzody chlewnej zadają pytania i...
więcejHoduj z Głową Świnie nr 1 w 2024 roku. Wideo
Skąd się biorą stereotypie u świń? Jakie są zimowe wyzwania na odchowalni i tuczu oraz czy hodowcy i producenci świń będą będą w końcu mówić jednym głosem? Ukazał się najnowszy numer...
więcejNowy numer "Hoduj z Głową Świnie". Wideo
Zapraszamy hodowców i producentów trzody chlewnej do zapoznania się z ostatnim w tym roku tj. 6 wydaniem naszego magazynu "Hoduj z Głową Świnie". "Hoduj z Głową...
więcejNowe wydanie Hoduj z Głową Świnie. Wideo
Hoduj z Głową Świnie jest to dwumiesięcznik skierowany do hodowców oraz producentów trzody chlewnej, lekarzy i techników weterynarii, a także doradców żywieniowych....
więcej"Hoduj z Głową Świnie". Co zawiera nowe wydanie?
Hodowcy i producenci trzody chlewnej, prenumeratorzy "Hoduj z Głową Świnie" mogą zapoznać się z najnowszym wydaniem naszego magazynu. W najnowszym wydaniu magazynu "Hoduj z Głową...
więcejJuż jest najnowszy numer "Hoduj z Głową Świnie"
Hodowcy i producenci trzody chlewnej, prenumeratorzy "Hoduj z Głową Świnie" mogą się już zapoznać z najnowszym wydaniem naszego magazynu. W najnowszym wydaniu magazynu "Hoduj z Głową...
więcejZachęcamy do lektury najnowszego wydania "Hoduj z Głową Świnie"
"Hoduj z Głową Świnie" to dwumiesięcznik skierowany do hodowców i producentów bydła mlecznego i mięsnego, lekarzy i techników weterynarii, a także doradców...
więcejMagazyn "Hoduj z Głową Świnie" po raz drugi w 2022 roku
"Hoduj z Głową Świnie" to dwumiesięcznik skierowany do hodowców i producentów bydła mlecznego i mięsnego, lekarzy i techników weterynarii, a także doradców...
więcejMikrobiota jelitowa świń. Jak możemy na nią oddziaływać?
Hodowcy i producenci trzody chlewnej przez kształtowanie dobrostanu oraz właściwe żywienie są w stanie oddziaływać na stan oraz funkcjonowanie mikrobioty swoich zwierząt. W przewodzie pokarmowym...
więcejPoprawiają jakość pasz. Znasz te techniki?
Stosowanie nowoczesnych technik i technologii do przygotowania komponentów paszowych umożliwia poprawę wartości pokarmowej pasz. Wszystkie one, mimo że są kosztowne, skutkują lepszym...
więcejNowy numer "Hoduj z Głową Świnie". Zapraszamy do lektury
Hodowcy i producenci trzody chlewnej mogą się zapoznać z najnowszym wydaniem "Hoduj z Głową Świnie". Do ich rąk trafił właśnie pierwszy w 2022 roku numer naszego magazynu. Magazyn...
więcejCo znajdziecie w nowym numerze "Hoduj z Głową Świnie"?
Hodowcy i producenci trzody chlewnej w najnowszym numerze magazynu "Hoduj z Głową Świnie" nr 6/2021 (listopad-grudzień), znajdą artykuły na tematy związane z rynkiem, żywieniem, zdrowiem,...
więcejHoduj z Głową Świnie. Co znajdziecie w nowym numerze?
Hodowcy i producenci trzody chlewnej mogą się zapoznać z najnowszym wydaniem magazynu Hoduj z Głową Świnie. W najnowszym wydaniu naszego magazynu Hoduj z Głową Świnie nr 5/2021...
więcejZapraszamy do lektury nowego wydania Hoduj z Głową Świnie
Hoduj z Głową Świnie nr 4/2021 już w sprzedaży. Znajdziecie w nim wiele ciekawych artykułów dotyczących tematów żywieniowych, zdrowia zwierząt oraz praktyczne porady i reportaże....
więcejJest już nowy numer Hoduj z Głową Świnie. Zapraszamy do lektury
Zapraszamy do lektury nowego wydania magazynu Hoduj z Głową Świnie. Znajduje się w nim wiele ciekawych artykułów dotyczących między innymi utrzymania macior w bezjarzmowych kojcach...
więcejNowy numer Hoduj z Głową Świnie. Zapraszamy do lektury
Zapraszamy do lektury nowego wydania magazynu Hoduj z Głową Świnie. Znajduje się w nim wiele ciekawych artykułów dotyczących między innymi żywienia i zdrowia trzody chlewnej oraz rozwiązań...
więcejForum Hoduj z Głową Świnie podczas targów Ferma w Łodzi
Afrykański pomór świń, bioasekuracja, żywienie tuczników, biegunki w początkowym etapie tuczu oraz praktyczne sposoby zwalczania PRRS. To główne tematy forum hodowli trzody...
więcejForum trzodowe Hoduj z Głową Świnie podczas targów Ferma
Przyczyny biegunek w początkowej fazie tuczu, praktyczne sposoby zwalczania PRRS na fermie, żywienie tuczników oraz afrykański pomór świń. To główne tematy forum hodowli trzody...
więcejHodowca roku wygrał samochód terenowy Toyota Hilux
PKM Duda już po raz 12 zorganizował konkurs dla swoich dostawców żywca wieprzowego Hodowca Roku. Finałowa gala odbyła się 15 stycznia 2016 r. w Hotelu Pod Szyszkami w Koźminie Wielkopolskim....
więcejCykl konferencji dla hodowców trzody chlewnej
Zapraszamy wszystkich hodowców i producentów trzody chlewnej do udziału w cyklu konferencji organizowanym przez firmę Blattin. Patronat medialny nad trasą wykładową objął...
więcejMagazyn "Hoduj z Głową" czyli solidna dawka wiedzy
Hodowcy bydła oraz trzody chlewnej mogą się zapoznać z najnowszymi wydaniami naszego magazynu "Hoduj z Głową". Pierwszy tegoroczny numer trafił w ich ręce. Magazyn "Hoduj z...
więcej