Produkcja wieprzowiny będzie spadać. Eksperci nie mają złudzeń

Z ostatniej chwili
Eksperci ARR oceniają, że w pierwszej połowie 2016 r. krajowa produkcja żywca wieprzowego może ukształtować się na poziomie około 1,1 mln ton. To o około 5 proc. mniej niż w pierwszym półroczu 2015 roku.
-Warchlaki potrzebują dobrych warunków
-Mamki dla prosiąt. Kiedy, jak i dlaczego?
-Co drożdże wnoszą do dawki?
-Oblicza skrobi
-Sita kałowe, czyli cała prawda o żywieniu
-"Królewska Wołowina" z bydła szkockiego
16-04-2025,12:05
18-03-2025,13:10
17-03-2025,12:40
07-03-2025,10:30
07-03-2025,3:55
04-03-2025,11:40
20-02-2025,19:45
18-02-2025,8:40
11-12-2024,12:10
29-11-2024,8:05
27-10-2024,14:10
21-10-2024,11:10