Wyszukiwarka tagów
Znaleziono 6 pasujących wyników.
Polacy tracą zaufanie do jakości mięsa. Duże wyzwanie dla producentów
Zgodnie z najnowszymi badaniami rynek spożywczy i gastronomiczny zmienia się w zaskakującym tempie. Spada m.in. konsumpcja mięsa bowiem aż 54 proc. pytanych osób ma wątpliwości związane z...
więcejPraktyki w znanej firmie to szansa na zdobycie nowych umiejętności
Studia to kluczowy okres w życiu każdego młodego człowieka. Żeby jednak znaleźć wymarzoną pracę, jeszcze w czasie nauki, warto uczestniczyć w praktykach zawodowych. Jedną z firm, która z...
więcejGoodvalley z prestiżowym certyfikatem
Grupa Goodvalley (wcześniej Poldanor i Prime Food) z Przechlewa w woj. pomorskim może się pochwalić unikalnym na skalę krajową certyfikatem niezależnej organizacji TÜV. Certyfikat "zerowy...
więcejGoodvalley 30 lat na rynku polskim
Goodvalley Agro S.A. działa na rynku Polskim już od 30 lat. Spółka prowadzi produkcję roślinną, zajmuje się chowem trzody chlewnej i posiada własne zakłady przetwórcze, dzięki czemu...
więcejBioasekuracja fermy czyli jak to się robi?
Dla każdej z ferm Goodvalley została stworzona ocena ryzyka oraz opracowane specjalistyczne zasady postępowania. Wszystkie obiekty są otoczone szczelnym nieuszkodzonym ogrodzeniem. Jego wysokość...
więcejGoodvalley wie jak obronić się przed ASF-em
Goodvalley zorganizował seminarium trzodowe, które odbyło się 13 listopada w Przechlewie w woj. pomorskim. Jego hasłem przewodnim był ASF, bezpieczeństwo żywności, nadzór, podział...
więcej