W branży świń eksport spadł o 8%, a ceny niemal o 40%
Gdzie można ubijać świnie z obszaru zagrożenia?
- Więcej informacji na temat hodowli trzody chlewnej znajdziesz w najnowszym wydaniu magazynu Hoduj z Głową Świnie. ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Biuro Analiz i Strategii Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa informuje, że w okresie styczeń–październik 2020 r. eksport żywca, mięsa oraz przetworów i tłuszczów wieprzowych z Polski wyniósł 585 tys. ton. To o 8% mniej r/r.
-Choroba obrzękowa niejedno ma imię
-Białko paszowe - problem rzeczywisty czy wydumany?
-Remont stada własny lub z zakupu?
-Czy i jak stosować aminokwasy chronione?
-Dlaczego wciąż przekarmiamy krowy białkiem?
-IBR, czyli wyzwanie dla nowoczesnych hodowców
15-12-2024,15:15
12-12-2024,13:40
11-12-2024,12:10
09-12-2024,13:55
29-11-2024,10:05
29-11-2024,8:05
11-12-2024,12:10
29-11-2024,8:05
27-10-2024,14:10
21-10-2024,11:10
03-08-2024,17:20
26-06-2024,17:50