Hiszpańska wieprzowina światowym liderem jakości?
Ceny tuczników utrzymują się na wysokim poziomie
Więcej informacji na temat hodowli i produkcji trzody chlewnej znajdziesz w magazynie "Hoduj z Głową Świnie". ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Mięso wieprzowe z Hiszpanii cieszy się dużą popularnością wśród importerów. Cechuje je wysoka jakość i transparentność.
Więcej informacji na temat hodowli i produkcji trzody chlewnej znajdziesz w magazynie "Hoduj z Głową Świnie". ZAPRENUMERUJ
-Choroba obrzękowa niejedno ma imię
-Białko paszowe - problem rzeczywisty czy wydumany?
-Remont stada własny lub z zakupu?
-Czy i jak stosować aminokwasy chronione?
-Dlaczego wciąż przekarmiamy krowy białkiem?
-IBR, czyli wyzwanie dla nowoczesnych hodowców
15-12-2024,15:15
12-12-2024,13:40
11-12-2024,12:10
09-12-2024,13:55
29-11-2024,10:05
29-11-2024,8:05
11-12-2024,12:10
29-11-2024,8:05
27-10-2024,14:10
21-10-2024,11:10
03-08-2024,17:20
26-06-2024,17:50