Hiszpanie produkują coraz więcej wieprzowiny
Co jest przyczyną obgryzania ogonów u prosiąt?
- Tematy związane z hodowlą i produkcją trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Wzrost produkcji mięsa wieprzowego w Hiszpanii wynika głównie ze zwiększenia pogłowia świń w tym kraju do 30 mln sztuk pod koniec 2017 r. W pierwszych pięciu miesiącach br. tamtejsi rolnicy wyprodukowali o 8,5 proc. wieprzowiny więcej r/r.
-Choroba obrzękowa niejedno ma imię
-Białko paszowe - problem rzeczywisty czy wydumany?
-Remont stada własny lub z zakupu?
-Czy i jak stosować aminokwasy chronione?
-Dlaczego wciąż przekarmiamy krowy białkiem?
-IBR, czyli wyzwanie dla nowoczesnych hodowców
15-12-2024,15:15
12-12-2024,13:40
11-12-2024,12:10
09-12-2024,13:55
29-11-2024,10:05
29-11-2024,8:05
11-12-2024,12:10
29-11-2024,8:05
27-10-2024,14:10
21-10-2024,11:10
03-08-2024,17:20
26-06-2024,17:50