Hiszpanie produkują coraz więcej wieprzowiny

Co jest przyczyną obgryzania ogonów u prosiąt?
- Tematy związane z hodowlą i produkcją trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Wzrost produkcji mięsa wieprzowego w Hiszpanii wynika głównie ze zwiększenia pogłowia świń w tym kraju do 30 mln sztuk pod koniec 2017 r. W pierwszych pięciu miesiącach br. tamtejsi rolnicy wyprodukowali o 8,5 proc. wieprzowiny więcej r/r.
-Okiem doradcy - sucha dezynfekcja
-Świeże powietrze to podstawa
-Zamiast powiększać stado, zwiększyli dobrostan
-Programowanie życia cieląt
-Jak zmodernizować oborę pod robota?
-Lepszy dobrostan to większy zysk
20-02-2025,19:45
18-02-2025,8:40
09-02-2025,18:30
06-02-2025,13:05
03-02-2025,10:00
23-12-2024,12:05
20-02-2025,19:45
18-02-2025,8:40
11-12-2024,12:10
29-11-2024,8:05
27-10-2024,14:10
21-10-2024,11:10