Produkcja wieprzowiny w Unii Europejskiej maleje
Pogłowie trzody chlewnej w Polsce spada, a cena rośnie
- Informacje dotyczące hodowli i produkcji trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Unia Europejska w wyniku spadku pogłowia trzody chlewnej ograniczyła produkcję wieprzowiny. W pierwszej połowie 2019 r. na rynek trafiło 12,52 mln ton surowca, to o 1,4 proc. mniej w stosunku do tego samego okresu w 2018 r.
-Choroba obrzękowa niejedno ma imię
-Białko paszowe - problem rzeczywisty czy wydumany?
-Remont stada własny lub z zakupu?
-Czy i jak stosować aminokwasy chronione?
-Dlaczego wciąż przekarmiamy krowy białkiem?
-IBR, czyli wyzwanie dla nowoczesnych hodowców
15-12-2024,15:15
12-12-2024,13:40
11-12-2024,12:10
09-12-2024,13:55
29-11-2024,10:05
29-11-2024,8:05
11-12-2024,12:10
29-11-2024,8:05
27-10-2024,14:10
21-10-2024,11:10
03-08-2024,17:20
26-06-2024,17:50