Produkcja wieprzowiny w UE w wyniku COVID-19 spadła
Cena tuczników w Polsce wciąż spada
- Informacje dotyczące hodowli i produkcji trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Koronawirus i zamknięcie restauracji, ograniczenia turystyki , a tym samym spadek spożycia wieprzowiny odbiły się na ograniczeniu ubojów świń niemal w całej Europie. Według danych Eurostatu liczba ubojów spadła od stycznia do maja o 3%.
-Jakie źródło energii jest najlepsze
-Żeby loszki nie były tucznikami
-Nie ma paszy wolnej od mikotoksyn
-Rolnictwo 4.0 w chlewni
-Ketozie można i trzeba zapobiegać
-Specyfika żywienia krów mlecznych w zasuszeniu
-Bolusy na lepszy start
27-10-2024,14:10
21-10-2024,11:10
23-09-2024,15:45
17-09-2024,15:20
05-09-2024,14:00
30-08-2024,10:45
27-10-2024,14:10
21-10-2024,11:10
03-08-2024,17:20
26-06-2024,17:50
16-06-2024,18:15
18-02-2024,7:55