Produkcja wieprzowiny w UE w wyniku COVID-19 spadła

Cena tuczników w Polsce wciąż spada
- Informacje dotyczące hodowli i produkcji trzody chlewnej można znaleźć w dwumiesięczniku "Hoduj z Głową Świnie" ZAPRENUMERUJ
Z ostatniej chwili
Koronawirus i zamknięcie restauracji, ograniczenia turystyki , a tym samym spadek spożycia wieprzowiny odbiły się na ograniczeniu ubojów świń niemal w całej Europie. Według danych Eurostatu liczba ubojów spadła od stycznia do maja o 3%.
-Okiem doradcy - sucha dezynfekcja
-Świeże powietrze to podstawa
-Zamiast powiększać stado, zwiększyli dobrostan
-Oblicza skrobi
-Sita kałowe, czyli cała prawda o żywieniu
-"Królewska Wołowina" z bydła szkockiego
16-04-2025,12:05
18-03-2025,13:10
17-03-2025,12:40
07-03-2025,10:30
07-03-2025,3:55
04-03-2025,11:40
20-02-2025,19:45
18-02-2025,8:40
11-12-2024,12:10
29-11-2024,8:05
27-10-2024,14:10
21-10-2024,11:10