Jubileusz 20-lecia działalności Związku Polskie Mięso

Poleć
Udostępnij
Autor tekstu: d.alankiewicz
21-10-2014,19:40 Aktualizacja: 21-10-2014,19:46
A A A

Organizacja jest dziś kluczowym stowarzyszeniem branżowym, skupiającym największych producentów i przetwórców sektora mięsnego.

Związek Polskie Mięso jest organizacją reprezentującą interesy gospodarcze zrzeszonych w niej podmiotów, a także działających w obrębie branży mięsnej oraz współpracujących z nią w zakresie ich działalności wytwórczej, handlowej i lub usługowej, w szczególności wobec organów państwowych.

Z okazji 20-lecia działalności Związku Polskie Mięso minister rolnictwa odznaczył odznaką honorową Zasłużony dla rolnictwa lub dyplomem ministra rolnictwa i rozwoju wsi przedstawicieli władz Związku Polskie Mięso.

Oznaczeni:

Witold Choiński - prezes Związku Polskie Mięso

Jerzy Rey - obecny przewodniczący Rady Związku Polskie Mięso

Jerome Aherme - Dyrektor Generalny ABP Poland Sp. z o. o.

Jan Brodawka - współwłaściciel Zakładu Przetwórstwa Mięsnego KAROL

Waldemar Kowalkowski - Dyrektor Generalny OSI Food Solutions Poland Sp. z.o.o.

Andrzej Marchewka - Prezes Zarządu PROMAR Sp. z o.o.

Bogusław Miszczuk - Prezes zarządu Sokołów S.A.

Wojciech Mróz - Prezes Mróz S.A.

Grzegorz Nosek - Prezes zarządu NERO sp. z.o.o

Joachim Nowak - Prezes zarządu Zakładów Mięsnych PAMSO S.A.

Anna Olewnik-Mikołajewska - Prezes Zarządu Zakładów Mięsnych Olewnik-BIS sp. z o.o.

Waldemar Opatowski - właściciel Torex

Andrzej Pawelczak - Dyrektor ds. PR, Rzecznik Prasowy – Grupa ANIMEX Sp. z o.o.

Andrzej Skiba - właściciel zakładów Mięsnych Skiba

Ryszard Smolarek - Prezes Zarządu „Polskamp” Sp. z o.o.

Ryszard Sobiech - właściciel SOBSMAK SP.Z O.O

Dariusz Zakrzewski - właściciel firmy Zakłady Mięsne Zakrzewscy

Janusz Zakrzewski - właściciel firmy Zakłady Mięsne Zakrzewscy

Roman Miler - wiceprezes zarządu PKM DUDA

Janusz Marchlewski - właściciel Chłodnia Marlex

***

Z okazji 20-lecia swojej działalności Związek Polskie Mięso złożył specjalne podziękowania dokonując wręczenia statuetek założycielom, dotychczasowym władzom zarządu oraz osobom i instytucjom wspierającym działalność Związku.

Przy okazji jubileuszu Związek postanowił wyróżnić także dziennikarzy, którzy dzięki swojej pracy przyczynili się do budowania pozytywnego wizerunku branży mięsnej.

Poleć
Udostępnij