Wyszukiwarka tagów
Znaleziono 7 pasujących wyników.
Jak pandemia wpłynęła na branżę spożywczą?
Ruszyła rekrutacja do pierwszej edycji letniego kursu menedżerskiego dla branży rolno-spożywczej organizowanego przez Food Brokers. Według pomysłodawców, dwudniowy kurs ma stanowić kompendium...
więcejO żywności i nie tylko, czyli Food Tweetup z SuperDrob
Polska branża spożywcza zatrudnia setki tysięcy osób i generuje obroty na poziomie 270 mld złotych rocznie, co czyni ją jedną z najważniejszych dla naszej gospodarki. Skoro jest tak ważna, to...
więcejSuperDrob inwestuje w pasze, bo chce być samowystarczalny
Ponad 240 tys. ton pasz rocznie wyniesie zakładana wydajność produkcji ŁukPasz - nowej wytwórni pasz dla broilera kurzego, którą otwarto w Łukowie (woj. lubelskie). Inwestycja...
więcejIntegracja przez sport. Dobry pomysł na lepsze zgranie załogi
Wiele polskich firm z sektora rolno-spożywczego narzeka na brak rąk do pracy. Rozwiązaniem problemu coraz częściej stają się pracownicy zza wschodniej granicy, którzy chętnie przyjeżdżają do...
więcejTweetup spożywczy po raz drugi
16 maja odbyło się drugie spotkanie w ramach inicjatywy Food Tweetup, której pomysłodawcą jest firma SuperDrob. Patronat medialny nad tym wydarzeniem objął multiportal...
więcejFood Tweetup firmy SuperDrob
16 maja w Warszawie odbędzie się drugi Tweetup SuperDrob, który ma być okazją do rozmowy nie tylko o aktualnej kondycji polskiego sektora rolno-spożywczego ze wskazaniem na drób, ale...
więcejPrzede wszystkim o drobiu, ale nie tylko. Pierwszy spożywczy TweetUp
Firma SuperDrob 7 marca zorganizowała pierwszą edycję wydarzenia Food Tweetup. W warszawskiej siedzibie spółki spotkali się dziennikarze, analitycy rynku, liderzy społeczno-polityczni, a...
więcej