Wyszukiwarka tagów
Znaleziono 7 pasujących wyników.
Warto jeść kaszę. To źródło magnezu, cynku i żelaza
Trwa ogólnopolska kampania "Lubię kaszę - kasza na stół, na zdrowie, na co dzień", która ma przekonać Polki i Polaków do tego, że warto jeść kaszę częściej i...
więcejZboże smakuje i inspiruje - rusza ogólnopolski program
"Zboże smakuje i inspiruje" - pod takim hasłem zrealizowany zostanie informacyjno-promocyjny program "Rola pieczywa i przetworów zbożowych w codziennej diecie II". Ruszyła...
więcejSzkolenie pt. „Technologia uprawy i ochrony zbóż konsumpcyjnych” w Zamościu 2017
Krajowa Federacja Producentów Zbóż organizuje w lutym cykl jednodniowych szkoleń pt. „Technologia uprawy i ochrony zbóż konsumpcyjnych” w następujących terminach i...
więcejSzkolenie pt. „Technologia uprawy i ochrony zbóż konsumpcyjnych” w Skrzynkach 2017
Krajowa Federacja Producentów Zbóż organizuje w lutym cykl jednodniowych szkoleń pt. „Technologia uprawy i ochrony zbóż konsumpcyjnych” w następujących terminach i...
więcejSzkolenie pt. „Technologia uprawy i ochrony zbóż konsumpcyjnych” w Łosiowie 2017
Krajowa Federacja Producentów Zbóż organizuje w lutym cykl jednodniowych szkoleń pt. „Technologia uprawy i ochrony zbóż konsumpcyjnych” w następujących terminach i...
więcejSzkolenie pt. „Technologia uprawy i ochrony zbóż konsumpcyjnych” w Minikowie 2017
Krajowa Federacja Producentów Zbóż organizuje w lutym cykl jednodniowych szkoleń pt. „Technologia uprawy i ochrony zbóż konsumpcyjnych” w następujących terminach i...
więcejNa niepewność i wahania cen zbóż wpływa wiele czynników
Kilkudziesięciu gości zgromadziła warszawska konferencja Federacji Związków Pracodawców-Dzierżawców i Właścicieli Rolnych zamykająca cykl czterech spotkań pod szyldem...
więcej