Nadchodzące wydarzenia

Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. „Postęp w technologii mięsa. Nauka-Praktyce” w Warszawie 2019

Data rozpoczęcia: 2019-05-16
Data zakończenia: 2019-05-16
Miejscowość: Warszawa
Organizator: Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego, Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu
Województwo: mazowieckie
Ulica i numer: Tadeusza Czackiego 3/5

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego, Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu, Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, Zarząd Główny, Fundacja Techniki Polskiej zapraszają 16 maja 2019 roku na Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. „Postęp w technologii mięsa. Nauka-Praktyce 2019”, które odbędzie się w Warszawie w Domu Technika NOT, ul. Tadeusza Czackiego 3/5.

Dodatkowych informacji udzielają:

  • Halina Makała, tel. (22) 509 70 26e-mail:
  • Beata Łaszkiewicz, tel. (22) 509 70 25e-mail:

Karta uczestnictwa oraz więcej informacji o wydarzeniu znajduje się na stronie www.ibprs.pl

ZAPROSZENIE