Nadchodzące wydarzenia

XVIII Ogólnopolska Konferencja firmy Blattin pt. "Jak zwiększyć efektywność produkcji w stadach krów mlecznych?" w Łomży 2018

Data rozpoczęcia: 2018-02-21
Data zakończenia: 2018-02-21
Miejscowość: Łomża
Organizator: Blattin Polska sp. z o.o.
Województwo: podlaskie
Ulica i numer: Grzymały Szczepankowskie 1A

Blattin Polska sp. z o.o. zaprasza na cykl konferencji  dla hodowców i producentów bydła mlecznego.
Temat: Jak zwiększyć efektywność produkcji w stadach krów mlecznych?

Harmonogram spotkań:

  • 19 luty 2018 roku – Hotel&Browar Słociak, ul. Księżycowa 2A, 45-960 Opole, woj. opolskie, powiat opolski, godz. 9.30
  • 20 luty 2018 roku – Hotel Mariage, ul. Rolnicza 4, 29-100 Włoszczowa, woj. świętokrzyskie, powiat włoszczowski, godz. 10.00
  • 21 luty 2018 roku – Hotel Via Baltica Grzymały Szczepankowskie 1A, 18-400 Łomża, woj. podlaskie, powiat łomżyński, godz. 10.00
  • 22 luty 2018 roku – Karczma Kujawska Cieślin 8, 88-100 Inowrocław, woj. kuj-pom, godz. 10.00
  • 23 luty 2018 roku – Hotel Maria, ul. Rawicka 2A, 63-900 Dębno Polskiek/Rawicza, woj. wielkopolskie, powiat rawicki, godz. 9.30

W programie:

- Eliminowanie „wąskich gardeł” w hodowli krów mlecznych. Popraw ekonomikę produkcji mleka.  William Woodley, Konsultant żywieniowy, Woodley Dairy Direction, USA/Kanada

Konsultant ds. Operacyjnych w zakresie przemysłu mleczarskiego i specjalista ds. „uwalniania potencjału” stad mlecznych; zaangażowany w rozwój wielu innowacyjnych produktów i programów realizowanych w Kanadzie.  Jego doświadczenie zawodowe to 37 lat pracy w Shur-Gain na stanowisku Managera ds. Technicznych.

- Rozród krów – jak wiele zależy od żywienia, prof. dr hab. Zygmunt Maciej Kowalski, Katedra Żywienia i Dietetyki Zwierząt Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

- Probiotyki i zioła w poprawie efektywności produkcji bydła mlecznego. Krzysztof Białoń Dyrektor Działu Bydła AdiFeed Sp. z o.o

Szczegółowych informacji na temat konferencji udziela p. Katarzyna Górna  tel. 608-301-907  ,

Zainteresowanych Organizator prosi o rejestrację pod nr telefonu +48 668116517 lub +48 77 4654 424

ZAPROSZENIE