Nadchodzące wydarzenia
X Ogólnopolska Naukowa Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw „Owoce, warzywa, grzyby - innowacje w surowcach i przetwórstwie” w Nieborowie 2017
Instytut Ogrodnictwa w Skierniewicach, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Warszawski, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Łódzki zapraszają 25-26 maja 2017 roku na X Ogólnopolską Naukową Konferencję Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw „Owoce, warzywa, grzyby - innowacje w surowcach i przetwórstwie”, która odbędzie się w Nieborowie.
Tematyka konferencji:
- Owoce, warzywa i grzyby, jako prozdrowotne surowce
- Innowacje w przetwórstwie i
- opakowaniach/nowe wyzwania dla nauki i przemysłu
- Zanieczyszczenia, zagrożenia jakości, i dentyfikowalność żywności
- Metody analityczne, skład surowców i przetworów
Więcej informacji o wydarzeniu znajduje się na stronie www.inhort.pl