Nadchodzące wydarzenia

Szkolenie pt.„Procedury HACCP w małym zakładzie” on-line 2022

Data rozpoczęcia: 2022-02-21
Data zakończenia: 2022-02-21
Miejscowość: On-line
Organizator: Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie

Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie zaprasza 21 lutego 2022 roku na szkolenie pt. „Procedury HACCP w małym zakładzie”, które odbędzie się on-line na platformie edukacyjnej ClickMeeting. Szkolenie odbędzie się w godz. 10:00-11:15.Szkolenie ma na celu upowszechnienie wiedzy w zakresie Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności. Uczestnicy zapoznają się z fachową terminologią, dokumentacją i wymaganiami prawnymi Systemu HACCP.
Rejestracja na szkolenie: kpodr.clickmeeting.com/procedury-haccp-w-malym-zakladzie/register

Zapisy trwają do 20 lutego 2022 r.

Wykładowca: Magdalena Kulus, Specjalista ds. przetwórstwa i bezpieczeństwa żywności, KPODR w Minikowie

Program szkolenia:

  • Otwarcie szkolenia
  • Przepisy prawne krajowe i międzynarodowe w zakresie bezpieczeństwa żywności
  • System HACCP podstawowe informacje
  • Obowiązek wdrożenia systemu HACCP
  • Terminy stosowane w systemie HACCP
  • Zasady systemu HACCP
  • Przykłady prawidłowo prowadzonej dokumentacji
  • Korzyści z wdrożenia systemu HACCP
  • Podsumowanie i dyskusja

Osoba do kontaktu:

  • Magdalena Kulus, tel. 723-692-551, e-mail:

Więcej informacji o wydarzeniu znajduje się na stronie www.kpodr.pl