Nadchodzące wydarzenia
Sympozjum Naukowo-Techniczne pt.: "Postęp w technologii mięsa. Nauka - praktyce" w Warszawie 2017
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego, Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu, Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, Zarząd Główny, Fundacja Techniki Polskiej zapraszają 18 maja 2017 roku do udziału w Sympozjum Naukowo-Technicznym pt.: "Postęp w technologii mięsa. Nauka - praktyce 2017", które odbędzie się w Warszawie w Domu Technika NOT, ul. Tadeusza Czackiego 3/5 w ramach XLVII Dni Przemysłu Mięsnego.
Więcej informacji o Sympozjum można uzyskać w Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego, Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu -Halina Makała tel. 22 509 70 26, e-mail: , Beata Łaszkiewicz tel. 22 509 70 25, e-mail: lub na stronie www.ibprs.pl