Nadchodzące wydarzenia

Konferencja "Innowacyjne metody przetwarzania i przechowywanie żywności" w Kościerzynie 2019

Data rozpoczęcia: 2019-11-25
Data zakończenia: 2019-11-25
Miejscowość: Kościerzyn
Organizator: Łódzki Ośrodek Doradztwa Rolniczego
Województwo: łódzkie
Ulica i numer: Kościerzyn 77

Łódzki Ośrodek Doradztwa Rolniczego zaprasza 25 listopada 2019 roku na konferencję "Innowacyjne metody przetwarzania i przechowywanie żywności", która odbędzie się w Oddziale ŁODR w Kościerzynie - Kościerzyn 77.

Konferencja skierowana do: rolników, przedsiębiorców, przetwórców, mieszkańców obszarów wiejskich, pracowników naukowych, doradców rolniczych, potencjalnych członków grup operacyjnych.

Program:

8.30 – 8.50  Rejestracja

9.00 – 10.30 Otworzenie konferencji i wykład „Żywność chłodzona i mrożona - technologie, przechowywanie, transport”

10.30 – 10.45 Przerwa kawowa                                

10.45 – 12.15 Wykład „Nowoczesne metody obróbki żywności - kierunki rozwoju a oczekiwania konsumentów”

12.15 – 12.30 Przerwa kawowa

12.30 – 14.00 Wykład „Świeże spojrzenia na MAP”

14.00 – 14.30 Pytania i dyskusja

14.30 – 15.15 Obiad

Wykłady poprowadzi dr Beata Bartodziejska – Kierownik Zakładu Jakości w Instytucie Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego.

Zgłoszenie należy przesłać w formie skanu na adres poczty elektronicznej: Anna Lichman - e-mail:

Karta zgłoszeniowa oraz więcej informacji można uzyskać pod nr tel. 797 187 074 oraz na stronie www.lodr-bratoszewice.pl